Branding Rentalucia

18 Jan 2021
creatiesontwerpwebdesignbrandingsocial media

Wie is Rentalucia?

Rentalucia is een vakantiewoning verhuur bedrijf gevestigd in het zuiden van Spanje. Zij bieden een unieke vakantie-ervaring voor hun gasten door middel van een prachtige selectie van vakantiehuizen, gecombineerd met een uitstekende service.

Wat hebben we gedaan?

We begonnen onze samenwerking met Rentalucia door het ontwerpen van een logo dat de prachtige zee, zon, palmbomen en huizen van het zuiden van Spanje perfect weergeeft. Hierna volgde het ontwerp van een professioneel visitekaartje en folder, zodat Rentalucia een professionele en aantrekkelijke uitstraling had.

We hebben ook een WordPress website ontworpen voor Rentalucia, waarop potentiële gasten niet alleen informatie kunnen vinden over de beschikbare vakantiehuizen, maar ook direct een boeking kunnen maken of contact kunnen opnemen met Rentalucia.

Daarnaast hebben we Rentalucia geholpen hun stem te vinden voor hun communicatie op social media en andere online kanalen, zodat ze een duidelijke en consistente boodschap konden uitdragen.

< Prints  gemaakt door Weblighting < social media van Rentalucia gemaakt door Weblighting < Logo Rentalucia gemaakt door Weblighting

logo

Weblighting is een creative software bedrijf gespecialiseerd in web en mobile apps.

Met de laaste nieuwe technologie, helpen wij onze klanten hun doelen bereiken.

© 2023 Weblighting. All rights reserved.
BTW BE0674.641.334