Branding & software voor Bar Patat

01 Sep 2021
creatiescustom softwarebrandingsocial media

Bar Patat is een frituur in Koksijde, geen gewoon frietkot maar een frituur met een verfijnde twist. Wij hebben geholpen bij de oprichting van dit bedrijf door middel van het vinden van een geschikte naam en het ontwerpen van een opvallend logo. Hierna hebben we een professionele website ontworpen, waarop de menukaart en andere relevante informatie over Bar Patat te vinden is.

Na de oprichting van Bar Patat, zijn we blijven werken met het bedrijf. Zo hebben we ook flyers en een menu kaart ontworpen die bijdroegen aan de bekendheid van Bar Patat. Een van de grootste successen die we behaalden voor Bar Patat was het koppelen van de Lightspeed kassa aan de schermen met de prijslijst. Hierdoor hoefde de frituur niet meer zelf de prijzen op de schermen aan te passen en konden ze de prijzen eenvoudig aanpassen via de kassa. Dit verhoogde de efficiëntie en het gemak voor het personeel van Bar Patat.

De flyers die we voor Bar Patat hebben gemaakt, waren iedere keer snel de deur uit. Dit is een teken dat we een geslaagd ontwerp hebben gemaakt en dat de klanten enthousiast waren over de aanbiedingen en het uiterlijk van de flyers. Wij zijn blij dat we samen met Bar Patat een succesvolle samenwerking hebben gehad en we kijken uit naar de toekomst.

Daarnaast hebben we ook geholpen bij het opzetten van een social media strategie voor Bar Patat. We hebben hun aanwezigheid op verschillende sociale mediaplatformen zoals Facebook en Instagram opgebouwd. Door middel van regelmatige posts en aantrekkelijke beelden en video's van de producten, hebben we de online aanwezigheid van Bar Patat versterkt.

< Visitekaartjes gemaakt door Weblighting < Social media van Bar Patat gemaakt door Weblighting < Folder/menu gemaakt door Weblighting

logo

Weblighting is een creative software bedrijf gespecialiseerd in web en mobile apps.

Met de laaste nieuwe technologie, helpen wij onze klanten hun doelen bereiken.

© 2023 Weblighting. All rights reserved.
BTW BE0674.641.334